Loading...

Qytetarët tani nuk duhet të përballen vetëm me përmbytjet dhe reshjet e shiut në autostradën Tiranë-Durrës, por edhe me mungesën e energjisë elektrike.Para pak minutash është ndërprerë energjia elektrike, dhe shkak për këtë janë reshjet e dendura të shiut.Në të gjithë vendin paraqitet një kaos i vërtetë ku numërohen shumë zona të përmbytura.Përmbytja në autostradë, nga Shqiponja te Qafa e Kasharit e bllokuar.Policia e Shtetit njofton se në hyrje të autostradës Tiranë -Durres, nga Qafa e Kasharit deri tek Shqiponja është e bllokuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *