Loading...

Natalia Zarate, bashkëshortja e ish-futbollistit të Lacio e Inter, Mauro Zarate, ka ndezur ‘instagramin’ me një foto tejet provokuese që ka marrë shumë komente nga fansat e saj. Një ndër komentuesit ka qenë edhe bashkëshorti, Zarate, i cili tani luan me Al-Nasr Dubai dhe ka shkruar: “Idiote, çfarë bën… sipas mendimit tim duhet ta heqësh atë imazh. Me gjithë ato komente që ke marrë…”. Një ndër komentuesit ka qenë edhe bashkëshorti, Zarate, i cili tani luan me Al-Nasr Dubai dhe ka shkruar: “Idiote, çfarë bën… sipas mendimit tim duhet ta heqësh atë imazh. Me gjithë ato komente që ke marrë…”. KLIKO mbi reklamë per ti pare fotot super HOT:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *