Loading...

Videoja që do të shikoni më poshtë nuk rekomandohet kurrsesi të realizohet nga ju. Një YouTube-ier i famshëm, i njohur si Mr.Gear, vendosi që të realizonte një eksperiment duke rreshtuar 10 mijë kapsolle, e më pas u ka vënë flakën.
Shpërthimi që ka ardhur nga ato është me të vërtetë mahnitës, por njëkohësisht dhe mjaft i rrezikshëm. Kliko mbi reklamë mMë poshtë, që të hapet videoja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *