Loading...

Nuk do të ketë më shumë se vetëm fishekzjarrë që ndriçojnë qiellin e natës këtë Vitin e Ri. Sipas NASA-s , hëna e plotë që do të shfaqet të 1 janar do të jetë një superhënë. Kjo do të jetë Super Hëna e parë për vitin 2018 dhe do të ndiqet edhe nga një tjetër disa javë më vonë. Hëna në qiell do të duket më e shndritshme dhe më e madhe. Super Hëna ndodh kur orbita e hënës së plotë është e plot afër me Tokën. Gjatë kësaj ngjarje hëna në përgjithësi bëhet 14% më e madhe dhe 30% më e shndritshme se një hënë e plotë. KLIKO ne reklame per ti par fotot dhe videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *