Loading...

Disa studime shkencore kanë treguar herë pas here se gjatësia e gishtit mund të zbulojë informata të rëndësishme shëndetësore apo për personalitetin.Për shembull, një studim australian ka treguar se njerëzit të cilët gishtin e unazës (gishti i katërt) e kanë më të madh në gjatësi se gishtin e mesëm, janë më të prirur për vuajnë nga osteoroporoza, ndërsa një tjetër studim nga Universiteti i Shkencës i Norvegjisë, ka treguar se kur gishti i dytë është më i vogël në gjatësi se gishtat e tjerë, atëherë është e mundshme të….Kliko reklamen dhe shiko videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *