Loading...

Na ka ndodhur shpesh që të na vijnë përshëndetje nga burgjet e Anglisë,por mbrëmjen e sotme ka mbërritur një video mjaft e veçantë nga një burg në Francë.Një i ri shqiptar,i cili ndan qelinë e tij së bashku me një bashkatdhetar tregon përmes një video,duke e demonstruar,se si të mbani celular në qeli,pa u kuptuar dhe pa e gjetur askush.Kështu,zgjidhja që ata kanë gjetur është me të vërtetë gjeniale, ndaj do donin ta ndanin dhe me të burgosurit e tjerë.Kliko reklamen me poshte dhe shiko videon e plote:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *