Loading...

Madje ai nuk ndalet me kaq. Serbët, malazezët, grekët, maqedonasit, i quan vëllezër, e të cilët i fton të luftojnë së bashku kundër turqve (shqiptarëve). Krejt kjo ka ndodhur pasi në Sarandë forcat e rendit kanë hasur në kundërshtimin e dhunshëm të një prifti. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Dërmish, ku një prift është konfrontuar fillimisht me forcat e rendit duke mos iu bindur urdhrave të tyre. Pas kësaj, ai është kallëzuar nga këta të fundit për kundërshtim me forcë dhe goditje ndaj punonjësve të policisë Kjo është biseda e tij e plotë me komentuesit e shumtë në Facebook: KLIKONI poshte ne foto per t’i pa fotot e priftit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *