Loading...

Instruktori amerikan i fitnesit Jordan Branford, 44-vjeç, që jeton në Dubai tash e 10 vite, i është ndaluar të takoj nënën dhe djalin.Mbi të rëndon akuza se ka thyer ligjin për krime kibernetike. Dhe nëse dënohet, rrezikohet t’i kalojë 7 vite në burg apo të paguaj dënimin prej 68 mijë dollarëve, dhe e gjithë kjo ka ndodhur vetëm pse në Instragram ka shkruar fjalën “kurvë”…Kliko reklamen per te pare te plote tekstin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *