Loading...

Të udhëtosh gjithë botën me një avion modern, të njohësh njerëz të rinj dhe të kesh një rrogë të mirë, mund të jetë emocionuese, apo jo? duket si puna e ëndrrave, por nuk është kështu gjithmonë.
Për të qenë stjuardesë, duhet të kalosh shumë pengesa dhe është një punë që jo të gjitha vajzat dhe djemtë mund ta bëjnë. Duhet shumë punë dhe rregull për të qenë një vajzë apo djalë shërbimi në avion.Disa nga vështirësitë po i paraqesim më poshtë.Klikoni posht ne foto per ti pare fotet e stjuardesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *