Loading...

Sergio një i ri i talentuar, që ka arritur të tregojë vlerat në fushën e muzikës, por më shumë se si një muzikant, femrat e preferojnë për fizikun dhe paraqitjen. Ai dëshiron shumë që të përqendrohet tek pjesa e këngës, por edhe pse thotë se femrat nuk i mungojnë, reagimi i tij kur e pyesin nëse i kanë ofruar ndonjëherë punë si model, është tërësisht refuzues. I riu, madje, e cilëson edhe si ofendim një pyetje të tillë. Ai tha i revoltuar në studion e Top Show: S’e kisha dëgjuar kurrë. Nuk e marr si kompliment, më duket pak si ofendim… KLIKO poshte ne foto, per ta lexuar deklaraten e talentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *