Loading...

Është një fshat i largët në Elbasan. Duket sikur ka humbur në kohë dhe hapësirë.Ora e këtij komuniteti të vogël ka mbetur në kohën e ish-kooperativave bujqësore.Kanë ikur te gjithë. Nja 15 shtëpi të rrënuara kanë mbetur mbi kodër.Rrethuar me ullinj e drurë frutorë gjithfarë, banorët i luten Zotit për shi, ndërsa djemtë i luten Zotit për nuse! Të paktën, vegjetojnë aty me prindërit e tyre, nja 20 çuna. Kanë harruar të flasin për punët në bujqësi.Secili në mëngjes pyet shokun “Ke ndonjë haber për nuse”?! Përgjigja vjen mohuese. Vetëm duke tundur kokën.Kliko poshtë ne foto per ta pare videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *