Loading...

Autoriteti i Transportit dhe Rrugëve në Dubai, zbuloi prototipin e dizenjuar nga Virgin në një ceremoni të mbajtur në qytet. Këto kabina futuriste janë tashmë e ardhmja e transportit pasi siguria dhe shpejtësia e madhe përbëjnë rolin kyç në suksesin e trenave Hyperloop. Hyperloop përdor sistem me shtytje elektromagnetike për të lëvizur dhe qendron në ajër me tuba vakuumi. Ky nivel shpejtësie arrihet duke reduktuar presionin e ajrit brenda në tub, ekuivalente me të qenurit 61 kilometra mbi nivelin e detit. Kjo kompani ofron interior luksi dhe ekrane HD për të shfaqur informacione dhe argëtim përgjatë udhëtimit. KLIKO poshte ne foto per ta parë VIDEON:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *