Loading...

Nesër në të gjithë Shqipërinë do të festohet Dita e Verës, ndërsa festimet nuk do të mungojnë as në kryeqytet dhe në qytetin e Elbasanit. Bashkia e Tiranës ka lajmëruar prej ditës së sotme se cilat do të jenë akset rrugore që do të bllokohen. Krahas aktiviteteve të shumta, është kërkuar që qytetarët të lëvizin në këmbë apo me biçikleta dhe t’i lënë në shtëpi makinat. Bashkia e Tiranës kërkon mirëkuptimin e qytetarëve për kufizimin e qarkullimit të automjeteve në rrugët: ( Per t’i lexuar te gjitha rruget, shtypni poshte ne foto )

Nga ora 07:00 deri në orën 19:00 në segmentin e blv. “Dëshmorët e Kombit” nga kryqëzimi me rrugën “Myslym Shyri” deri blv. Zhanë D’Ark. – Për këtë segment qarkullimi i automjeteve, mjeteve të emergjencës dhe Policisë së Shtetit, do të bëhet si më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *