Loading...

Ata kanë vite që janë bashkë e megjithatë preferojnë që lidhjen ta mbajnë larg syve të publikut. Por kur vjen puna për të mbrojtur njëri-tjetrin, Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari janë mjaft protektivë.Kështu një komentuese i ka shkruar Visit, për t’i shprehur simpatinë që ka ndaj tij dhe mospëlqimin ndaj Lorit.“Je gjithë ky çun se di si e ke lidh jetën me Lorin, ajo nuk bën”, i shkruan ajo.Përgjigjja e Visit ka qenë e menjëhershme duke i thënë:…Per me shume shtypni ne foton me poshte dhe lexoni te plote komentet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *