Loading...

Një djalë i cili kapi të dashurën e tij duke e tradhtuar me një tjetër mundi të dokumentonte gjithçka falë një fotoje që shkrepi në momentin e duhur.Me siguri që djali ishte nga ata persona që dinë si ta kontrollojnë veten, pasi jo të gjithë do të kishin shkrepur një foto nëse do ta kishin kapur partnerin e tyre duke i tradhtuar.Ajo nuk e kishte vënë re fare të dashurin e saj, i cili ishte ulur ngjitur me të dhe kapi në foto momentin kur ajo po e tradhtonte…Por, cfare ndodhi me tej shtypni ne foton me poshte dhe kuptoni:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *