Loading...

Pas kapjes së kokainës rekord në Durrës, Prokuroria ka bërë publik një raport mbi grupet e fuqishme kriminale që mund të fshihen pas saj. Grupi hetimor dyshon se banda të fuqishme nga Kosova që operojnë në tregun e kokainës në Zvicër mund të jenë porositësit e një pjese të kokainës që u kap në Maminas të Durrësit mes datave 27-28 shkurt. ( Per t’i parë permasat gjigande te droges dhe kosovarëve te dyshuar, shtyp poshte ne foto )

Ndërkohë që pjesa më e madhe e 613 kilogramëve kokainë kishte si treg kryesor kryeqytetin e Gjermanisë, Berlinin. Grupit hetimor ngriti dyshime për shkak të udhëtimeve të shpeshta (6 herë brenda muajit) të Donald Lushajt për në Kosovë me dy automjete të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *