Loading...

Është këngëtarja e dashur e muzikës popullore nga Jugu, Maja Aliçkaj, ajo që ka ardhur me origjinalitet dhe ka treguar disa nga vështirësitë e jetës së saj mëngjesin e sotshëm. Këngëtarja ka kujtuar momentet kur jetonte në Gjermani dhe problemet që ka hasur në këtë shtet, vite më parë. ( Per ta parë regjistrimin filmik, shtypni poshte ne foto )

Në emisionin “Rreze Dielli”, Maja ka kujtuar edhe një herë se ka jetuar plotë 14 vite jashtë shtetit dhe ka bërë punë nga më të ndryshmet aty. Maja shprehet: Shkova për shkollë dhe aty më adoptoi një zonjë në Gjermani, edhe pse isha mbi moshë, mbi 18 vjeç. Fillova duke punuar, duke pastruar, në fabrikë, në teatër etj etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *