Loading...

Artur Gaxha është një prej gjyqtarët e emëruar nga Presidenti Bujar Nishani si gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë, nëpërmjet dekretit numër 9830, më 8 nëntor 2016. Mjaft interesante është deklarata e tij e pasurisë, të cilën, pak kohë më parë, Kastriot Myftaraj e cilësoi si atë të një biznesmeni të fuqishëm të pasurive të paluajtshme. Madje, Myftaraj guxoi edhe të përmendte fakte në lidhje me hetimin që FBI, në kuadër të vettingut, duhej t’i bënte këtij gjyqtari me fitime dhe të ardhura marramendëse. ( Per te mesuar me shume per pasurinë e gjyqtarit, shtypni mbi foto ne fund te tekstit )

Dyshohet se gjyqtari dhe bashkëshortja kanë të ardhura prej rreth 2500 euro në muaj, duke marrë parasysh se Gaxhaj paguhet rreth 1500 euro dhe e shoqja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *