Loading...

Tre oficerë të policisë shtetërore janë pezulluar nga puna pasi pozuan në fotografi me disa vajza të zhveshura në plazh. Ngjarja ka ndodhur në Kankun të Meksikos ndërsa imazhet e policisë me tre zonjushat të zhveshura topless, u bënë virale nëpër mediat sociale gjatë fundjavës. Policët ishin veshur me jelek antiplumb dhe mbanin armë automatike në kohën kur vajzat u kërkuan të bënin foto. Ato mendohet se janë turiste por kombësia e tyre ende nuk është e qartë. ( Per t’i parë fotot skandaloze me femra lakuriq, shtypni poshte ne foto )

Policët ishin duke patrulluar në plazhet e Kankunit pas një sulmi me dhunë në këtë rajon.

Duke qenë se Kankuni është një destinacion turistik i popullarizuar, policia patrullon më tepër për të shmangur dhunën që shkaktohet në pjesën tjetër të Meksikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *