Loading...

Një studente e re i dërgoi aksidentalisht foton e fustanit të saj të sapo blerë një numri të gabuar. Mesazhi në fakt ishte për mikeshën e saj, por i shkoi babait të disa fëmijëve.
Sydney Uselton po kërkonte këshillën e mikes së saj Mandi Miller se si i rrinte fustani, por në vend të saj mori si përgjigje një foto të disa fëmijëve me gishtat lart duke aprovuar veshjen e saj. ( Per ti pare fotet dhe detajet, shtypni poshte ne foto )

Babai i sjellshëm, Tony Wood e shpërndau të gjithë historinë në rrjetin social Twitter me përshkrimin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *