Loading...

Një ngjarje e rëndë me një bilanc tragjik vdekjeje ndodhi disa ditë më parë ën malet e Iranit.Asnjë të mbijetuar nuk pati nga bordi me 11 persona në avionin që kthehej nga Dubai, ku vajza e një miliarderi turk kishte festuar festën e beqarisë me disa mikesha.Mina do të martohej me 14 prill ndërkohë që në mediat turk po qarkullon telefonata e saj e fundit me njeriun e zemrës.Ajo e ka telefonuar të fejuarin e saj rreth orës 16:30 dhe i ka thënë:Pas 5 orësh jam pranë teje i dashur”….Per me shume shtypni ne foton me poshte dhe shikoni te plote ngjarjen;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *