Loading...

Fjorza Mullai është një prej shumë personave që u mashtruan nga Olesia Duka, stomatologia që zhvati biznesmenë, duke u premtuar atyre favore, në këmbim të shumave të caktuara të parave, të marra “borxh” por që s’i ktheu kurrë. Mullai është prind i një fëmije 2-vjeç, e cila vuan nga fibroza cistike. Për Report Tv ajo tregon se si nisi gjithçka: ( Per ta degjuar rrefimin e plote, shtypni poshte ne foto )

Ajo shfrytëzoi rastin tim që kam një fëmijë me fibrozë cistike. Më premtoi qiellin dhe tokën, jo vetëm për fëmijën tim, por për gjithë fëmijët e tjerë që unë kam marrë përsipër. Lekët s’jepen kollaj, por kur je në situatën time, ato lekë nuk janë asgjë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *