Loading...

E mbani mend oktapodin e famshëm, Paul në botërorin e Brazilit në vitin 2014? Ai parashikoi saktë thuajse 90% të ndeshjeve duke marrë vëmendjen e të gjithëve. Ndërkohë, tradita do t’vazhdojë edhe në Botërorin e Rusisë, që do të mbahet gjatë muajit qershor të këtij viti. Parashikuesi s’do jetë një oktapod, por një mace. Deri këtu çdo gjë në rregull, por e veçanta është se kjo mace është e shurdhër. { Shikojeni se si reagon macja, duke shtypur poshte ne foto )

Ajo quhet Achilles dhe në Rusi kanë nisur përgatitjet për ta mësuar macen të parashikojë duke nisur që me ndeshjet e grupeve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *