Loading...

Të gjithë jemi të lidhur me sende të caktuara dhe ndonjëherë kjo nuk ka asnjë shkak. Në raste të caktuara, e lidhim nevojën për një send me një situatë që na ka ndodhur kur e kemi pasur me vete. Sepse objekte të caktuara ndikojnë në jetën tonë por jo secili mund të mbajë ç’ti shkrepet në kokë! Nëse nuk rrini dot pa bizhutë apo gjërat tuaja të preferuara, provoni të paktën të mani atë që ju tregojnë yjet.Mund të funksionojë…Dashi – Çelësi,Demi – Numri 7,Binjakët – Zarat,Gaforrja – Nusepashka…Per ti pare te gjitha shenjat shtypni ne foton me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *