Loading...

Policia italiane ka shkatërruar bandën e gangsterëve shqiptarë që kishte shumë aktivitet në Milano dhe ka publikuar pamjet e akteve të tyre kriminale kundër pronës.Shqiptarët e arrestuar, shtatë gjithsej,janë të moshës 20-26 vjeç. Hetimet ndaj tyre kanë nisur në janar.Ata kishin aktivitet në provincën e Milanos, në Monza, Bergamo, Brianza, Brescia, Lodi dhe Varese dhe ishin autorë të së paku 15 vjedhjeve në stacione shërbimi,14 vjedhjeve me thyerje dhe 2 plaçkitjeve të shtëpive.Per me shume shtypni ne foton me poshte dhe shikoni pamjet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *