Loading...

Ndërkohë që studentët shqiptarë sapo kanë dalë nga sezoni i provimeve, ata amerikane kanë marrë pushimet pranverore dhe kanë vërshuar të gjithë nëpër plazhe. Ditën e sotme, të rinjtë amerikanë kanë treguar se nuk dinë të ndalen, duke pushtuar rrjetet sociale. Mijëra studentë kanë pushtuar plazhin “Las Olas” , duke i lënë të gjithë gojëhapur me skena nga më të ndryshmet. ( Per ta parë vallezimin zhveshur te gocave, shtypni poshte ne foto )

Pavarësisht se në plazh nuk lejohen pijet alkoolike, studentët e sfiduan rregullin, vunë muzikë më zë të lartë dhe organizuan “shkuma party”. Madje qindra aprej tyre kanë festuar te zhveshur. Policia është detyruar të ndërhyjë, pas ankesave të shumta të banorëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *