Loading...

Tragjike: 23-vjeçarja, Kreva marrëdhënie me një burrë për inat të të dashurit, por më ndodhi e papritura…Një rrëfim tragjik ka ardhur nga një vajzë 23 vjeçare. Çfarë ndodh nëse çdo partner që keni pasur e keni tradhtuar dhe vazhdoni ta bëni edhe me partnerin aktual?! Një dilemë e vështirë në fakt, por kjo është historia e vajzës 23-vjeçare shqiptare, ku ajo per inati të dashurit u njoftua me një burrë por ai e….shtyp ne rekklam dhe menjeher te hapet teksti ne vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *