Loading...

Noizy është njëri ndër reperët më të pëlqyer e më i përfoluri në vend. Të gjithë e dimë tashmë që Noizy ka një vajzë me emrin Leandra, të cilës i kishte kushtuar dhe një këngë. ‘Noku i vogël’ siç e quan Noizy, tashmë është rritur dhe bërë një vajzë shumë e bukur. Leandra më herët ishte shfaqur edhe në klipin e babait si një princeshë e vogël, dhe shikoeni se si duket ajo sot, duke shtyp posht ne foto mund ta shikoni foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *