Loading...

“S’po du sene t’shtenjta,du dashni pa centa, me rëndsi o ndjenja” janë disa nga fjalët e saj në tekstin e këngës, shkruan lajmi.netMirëpo sot, Adelina është martuar me një tjetër biznesmen dhe përmes rrjeteve sociale po ekspozon jetën superluksoze dhe dhuratat e shtrenjta që po merr nga bashkëshorti i saj.Assesi nuk mund ta gjykojmë martesën e saj se në cilat parime është ndërtuar por sido që të jetë është vetëm një rikujtim i fjalëve që ka thënë në këngë.Shikoni duke klikuar ne foto..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *