Loading...

Ndonëse tashmë Rashel ka nisur rrugëtimin e saj në televizion në një rrëfim për opinion.al ajo tregon se pavarësisht kësaj eksperiencë prioritet për të janë rezultatet në shkollë.“Ndiej kënaqësi kur kohën e shfrytëzoj dhe e kaloj në mënyrë produktive, Tek xig me Ermalin pytet:Ja kush po e pallon Rashelin e Ermal Mamaqit: Shtypni foton dhe shikojeni videon e plote:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *